Selecteer een pagina

Optimale combinatie tussen isolatie en daglicht!

Koepellux levert kwaliteit dakkoepels met een hoog comfort en hoge energieprestaties.

Beloopbare glas dakkoepel, vergroot je terras.

Je zoek een beloopbare glas dakkoepel voor je terras?

Met de beloopbare glas dakkoepel kies voor meer ruimte op je terras en breng je licht in je woning. Kies voor een beloopbare glas dakkoepel van Koepellux.

Een beloopbare glas dakkoepel, vergoot je terras. Het probleemloos vervangen van een kunststof koepel met een beloopbare glas dakkoepel maakt je terras nog groter. Ook voor bestaande situaties is dus een oplossing met de beloopbare glas dakkoepel, om je terras te vergroten. Een ideale oplossing en beleving met de beloopbare glas dakkoepel. Je terras vergoten en de ruimte onder het terras met daglicht te belichten.
Een veilige betreding, beloopbaarheid over je volledige terras met de beloopbare glas dakkoepel gecombineerd met hoge isolatie prestaties, energie besparing en een luchtdichte aansluiting. Kortom een optimale combinatie om ruimte en betreding daklicht te combineren met de beloopbare glas dakkoepel. Over één ding zijn wij het beide eens. De weg naar energieneutraal bouwen met de beloopbare glas dakkoepel begint nu, bij een goede schil van je woning. Goede realiseerbare details, luchtdicht bouwen en ontwerpen met het oog op de toekomst.
Zoekt u een beloopbare glas dakkoepel?
Koepellux heeft de oplossing voor u!
Bel 0226-343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

Met de beloopbare glas dakkoepel vergroot je je terras.

Zoek je de juiste dakkoepel die bij je past?

Bel 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *