Selecteer een pagina

Optimale combinatie tussen isolatie en daglicht!

Koepellux levert kwaliteit dakkoepels met een hoog comfort en hoge energieprestaties.

Breeam certificaat glas dakkoepels

Zoekt u een Breeam certificaat glas dakkoepels?

Met een Breeam certificaat gebouwen waar glas dakkoepels worden toegepast ondersteund u de duurzaamheid in Nederland. Met een Breaam cerificaat krijgt u inzage in de Total Life Cycle van glas dakkoepels, voor een bijdrage duurzamer Nederland.

Breeam ( Bre Environmental Assessment Method ) ofwel Milieu product verklaring ( EPD ) is een onderzoek methode naar de Total Life Cycle van onze glas dakkoepels en de invloed op ons milieu. Door deze analyse krijgt u als direct betrokkene volledig inzicht.
Lees meer in ons persbericht.

Koudebrugvrije glas piramide dakkoepels, Koninklijke Bibliotheek Den Haag

Koudebrugvrije glas dakkoepel, Breeam certificaat

Heb je last van een tocht gevoel, koudestraling, omdat het buiten kouder wordt? Hindert je het mateloos, dat trommelgeluid tijdens een regenbui, afkomstig van je huidige lichtkoepel? Of wil je echt af van de condens tussen de beglazing?

Koepellux garandeert na het vervangen met een dakkoepel de beste warmte-  en luchtdichtheid prestaties. Het geïsoleerde veiligheidsglas HR++, HR3 of HR4 is opgesloten in een koudebrugvrij frame. Een ruime keuze in zonwerend glas, behoudt een optimale lichtval en blijvend uitzicht naar buiten toe.

Wil je een geventileerde dakkoepel voor het creëren van een effectief binnenklimaat, het kan allemaal  Elke uitvoering is te ventileren. Dakkoepels zijn veilig, inbraakwerend en branden niet.

Er zijn 2 mogelijkheden om een bestaande koepel te vervangen, op een bestaande- of met een nieuwe geïsoleerde opstand, diktes vanaf 40 mm tot 100mm.

Dakkoepels van Koepellux bieden:

  • Meer warmte- en luchtdichtheid prestaties;
  • Meer lichtinval en veiligheid;
  • Meer wooncomfort.

Een dakkoepel ligt binnen handbereik en past veel beter bij het bewust omgaan met energie en het woongenot en voldoen aan de eisen van bouwbesluit 2012, versie 1 maart 2013.
Klik op: meest voorkomende maat voor meer details!

Zoek je de juiste dakkoepel die bij je past?

Bel 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *