Selecteer een pagina

Optimale combinatie tussen isolatie en daglicht!

Koepellux levert kwaliteit dakkoepels met een hoog comfort en hoge energieprestaties.

De isolatie van een dakkoepel

Zoek je de optimale combinatie tussen isolatie, daglicht en ventilatie?

De isolatie van een dakkoepel met behoudt van daglicht en ventilatie. De optimale combinatie als onmisbare schakel voor de isolatie van een dakkoepel.

Vanuit duurzaamheid kan de combinatie isolatie, daglicht, ventilatie en hoge dichtheid, heel effectief zijn. Een hoge isolatie prestatie, de toepassing van daglicht in combinatie met ventilatie vormen samen onmisbare schakels voor een optimaal binnenklimaat en verhoogd het comfort aanzienlijk. Gunstige isolatie prestaties besparen/ verminderen op het energiegebruik en fossiele brandstoffen. De invloed van daglicht via daken door toepassing van koudebrugvrije dakkoepels is energie besparend door minder gebruik te maken van kunstlicht. Het ventileren van ruimtes houdt de relatieve vochtigheid op peil, waardoor met minder energie een ruimte verwarmd kan worden, met als resultaat een optimaal en natuurlijk evenwicht tussen isolatie, daglicht en ventilatie. Bewust omgaan met energie heeft ons geïnspireerd, een geheel nieuw dakkoepel systeem te ontwikkelen, welke de vele nadelen van de kunststof lichtkoepel aanzienlijk verminderd. Het ruimtelijke effect blijft, nadat een lichtkoepel is vervangen. Bovendien kun je na het vervangen van een lichtkoepel, lekker en blijvend naar buiten kijken.

De isolatie van een koudevrijje glas dakkoepel
tussen -10 en 20 graden

Piramide glas dakkoepel

Hoe eenvoudig het vervangen van een dakkoepel is, laat deze instructiefilm zien.

Zonder dat u het beseft is de natuurlijke rol van daglicht de wisseling van kleur en intensiteit. Deze rolverdeling geeft je een positieve draai aan je gezondheid, uw woon- en werkklimaat. U voelt u als mens gewoon beter met een goede ventilatie, een hoge isolatie prestatie in combinatie met daglicht. Het toepassen van daglicht is zuiver en dynamisch. Met een goede balans tussen isolatie, daglicht en ventilatie creëer je een optimaal binnenklimaat.
Dankzij slimme technische ontwikkelingen is de isolatie prestatie van dakkoepels significant verbetert en niet te evenaren, met behoudt van daglicht en de ventilatie mogelijkheden. Met een hoge diversiteit aan beglazingsmogelijkheden voor uw woon omgeving, heeft Koepellux dé oplossing binnen handbereik!
Wilt u meer informatie over de isolatie van een dakkoepel, het behoudt van daglicht en de ventilatie mogelijkheden?
Wij adviseren u graag, bel ons 0266 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

Zoek je de juiste dakkoepel die bij je past?

Bel 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *