Selecteer een pagina

Optimale combinatie tussen isolatie en daglicht!

Koepellux levert kwaliteit dakkoepels met een hoog comfort en hoge energieprestaties.

EPD’s van dakkoepels

Zoekt u EPD’s van dakkoepels,

Met de EPD’s dakkoepels heeft Koepellux als eerste binnen de branche een volledige analyse. EPD’s op dakkoepels geeft Koepellux transparante informatie over de gehele product levenscyclus.

Emissiewaarden, Total Life Cycle kosten en efficiënt omgaan met energie. Dit zijn slechts enkele van de specificaties die vervuld moeten worden voor het bouwen aan een duurzaam Nederland. Artikel 5.9 van het bouwbesluit 2012 omschrijft regels voor de bepaling uitstoot broeikasgassen en uitputting grondstoffen. De gebruikte materialen toegepast in onze koudebrugvrije dakkoepel, glas dakkoepels, glas piramiden, lichtstraten en glasconstructies bepalen in doorslaggevende mate de invloed op ons milieu. 
In de kern van de Environmental Product Declaration (EPD) of wel Milieu Product Verklaring, welke internationaal afgestemd zijn op de normen ISO 14025 en EN 15804. Onze koudebrugvrije dakkoepels- lichtstraten en glasconstructies zijn uitgebreid getoetst volgens de BREEAM ( BRE Environmental Assessment Method ) en LEED ( Leadership in Energy and Enviromental Design ) criteria. De Milieu Product Verklaring geeft een analyse over de gehele levenscyclus van onze koudebrugvrije dakkoepels, gebogen lichtstraten en glasconstructies, welke projectontwikkelaars, architecten en andere betrokkenen die streven naar Green Building Certificering voor duurzame ontwikkeling gebouwen.

Bestaande kunststof koepel

EPD’s dakkoepels

Piramide glas dakkoepel

Plaatsing EPD dakkoepels met kraan

Lees ons persbericht hierover!
Bouw mee aan een duurzaam Nederland, neem contact met ons op. T: 0226-343333

Zoek je de juiste dakkoepel die bij je past?

Bel 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *