Selecteer een pagina

Optimale combinatie tussen isolatie en daglicht!

Koepellux levert kwaliteit dakkoepels met een hoog comfort en hoge energieprestaties.

Isolatie van industriële koudebrugvrije lichtstraten

Zoekt u een industriële koudebrugvrije lichtstraat, met de meest betrouwbare isolatie prestatie?

Voor de isolatie van industriële koudebrugvrije lichtstraten geldt alleen de totale isolatie van de gehele lichtstraat. Met de isolatie van industriële koudebrugvrije lichtstraten zoek je dé isolatie prestatie geldig voor het gehele dak.

Dé lichtstraat die volledig daglicht doorlaat en een optimale isolatie biedt! Speciaal geschikt voor industriële gebouwen, introduceren wij een geheel nieuw industriële koudebrugvrije lichtstraat. Daar waar andere lichtstraten systemen op gebied van isolatie, bouwfysisch te wensen over laat zijn onze koudebrugvrije lichtstraten optimaal geïsoleerd. Wanneer het dak optimaal geïsoleerd wordt, kiest u een lichtstraat die daarbij past. Een lichtraat die aansluit aan de hoge isolatie eisen van het dak vanaf 1 maart 2013 een Rc waarde van 3.5, zie bouwbesluit artikel 5. De koudebrugvrije lichtstraat kent weinig condens en heeft bovendien een hoge reflectie, via dezelfde koudebrugvrije- en thermisch gescheiden details komt in de zomermaanden veel minder warmte binnen voor een gunstig binnenklimaat in uw bedrijfshal.

Dé isolatie van industriële koudebrugvrije lichtstraten zijn onafhankelijk getoetst door het gerenommeerde Rosenheim instituut in Duitsland. Geen condens vorming wanneer het temperatuur verschil tussen binnen en buiten kleiner is dan 25°. De lichtstraat is doorvalveilig, kan eenvoudig uitgevoerd worden met een vliegvuur bestendige beglazing. De ventilatie in industriële koudebrugvrije lichtstraten kan met behulp van ventilatie kleppen voor ventilatie en rook en warmte afvoer vervaardig met behulp van thermisch gescheiden profielen, wederom voor een optimale isolatie van dé industriële koudebrugvrije lichtstraten. De isolatie van dé industriële koudebrugvrije lichtstraten zijn geschikt voor het vervangen/ renovatie van niet isolerende lichtstraten en voor nieuwbouw. Voor beide situaties afgestemd op de eisen van nu, het nieuwe bouwbesluit. Wij adviseren de beglazing minimaal een keer per jaar te reinigen, om de natuurlijke toetreding van daglicht op peil te houden.

Kortom: U kiest toch voor een oplossing anno nu, voor een complete isolatie oplossing voor het gehele dak met dé isolatie van industriële koudbrugvrije lichtstraten.
Interesse?
Bel 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

Zoek je de juiste dakkoepel die bij je past?

Bel 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *