Selecteer een pagina

Optimale combinatie tussen isolatie en daglicht!

Koepellux levert kwaliteit dakkoepels met een hoog comfort en hoge energieprestaties.

Lamilux in Nederland

Lamilux in Nederland!

Lamilux ook in Nederland met koudebrugvrije dakkoepels, dakramen, lichtstraten en glasconstructies. Met Lamilux in Nederland, is dé standaard van dé toekomst, nu ook vandaag voor u in Nederland beschikbaar.

Lamilux ook in Nederland met koudebrugvrije dakkoepels, dakramen, lichtstraten en glasconstructies. Met Lamilux in Nederland, is dé standaard van dé toekomst, nu ook vandaag voor u in Nederland beschikbaar.

LAMILUX, een Duts familie bedrijf ontwikkelt en produceert al bijna 60 jaren daklicht oplossingen in kunststof en glas. Innovatie heeft een hoge prioriteit met een veelzijdig en breed assortiment , het zgn. LAMILUX CI systeem. Vele architecten, aannemers, projectontwikkelaars, dakdekkers maken dagelijks gebruik van onze daglicht producten voor woning- en utiliteitsbouw.
Ons doel is het optimaal gebruiken van daglicht, inzetten op gebruik en hergebruik materialen ( Breeham ) en rekeninghouded met een zo laag mogelijk energie gebruik gebouwen (vermindering CO2). Alle vormen van beglazing worden opgenomen in koudebrugvrije profiel systemen, ook voor passiefhuis.
Deze optimale toegang van daglicht kunnen wij combineren met natuurlijke ventilatie en het creeëren van veiligheid door de inzet van rook- en warmte (RWA) afvoersystemen in onze koudebrugvrije- dakkoepels, – lichtstraten en glas constructies eventueel in combinatie met geïntegreerde zonnepaneel systemen.
LAMILUX telt 850 medewerkers, biedt veel expertise en optimaliseren en ontwikkelen dagelijks om te voldoen aan de eisen van morgen. Bewust omgaan met energie heeft ons geïnspireerd, een geheel nieuw lichtkoepel systeem te ontwikkelen, afgestemd op de eisen van morgen. Koepellux BV vertegenwoordigd Lamilux in Nederland en jong bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring!

 

 

Lamilux is een Duitse fabrikant met meer dan 50 jaar ervaring en introduceert voor de Nederlandse markt koudebrugvrije dakkoepels, dakramen, gebogen lichtstraten en glasconstructies. Vanaf 2009 zijn nieuwe producten ontwikkeld, die een passend antwoord geven op de nieuwe eisen, omschreven in het bouwbesluit 2012. Lamilux in Nederland is een van de meest innovatieve producenten in Europa op het gebied van dakkoepels, dakramen, gebogen lichtstraten en glasconstructies, welke vanaf 2012 voldoet aan het Passief Huis concept. Vanaf 2014 zijn van alle voorgaande producten
Emissiewaarden, lifecycle kosten, energie-efficiëntie bekend. Dit zijn slechts enkele van de specificaties die vervuld moeten worden voor het bouwen aan een duurzaam Nederland. Artikel 5.9 van het bouwbesluit 2012 omschrijft regels voor de bepaling uitstoot broeikasgassen en uitputting grondstoffen. De gebruikte materialen toegepast in onze koudebrugvrije dakkoepel, glas dakkoepels, plat dakramen, glas piramiden, lichtstraten en glasconstructies bepalen in doorslaggevende mate de impact op ons milieu.
 In de kern van de Environmental Product Declaration (EPD) of wel Milieu Relevante Product Informatie ( MPRI ), welke internationaal afgestemd zijn op de normen ISO 14025 en EN 15804. Onze koudebrugvrije dakkoepels- lichtstraten en glasconstructies zijn uitgebreid getoetst volgens de BREEAM ( BRE Environmental Assessment Method ) en LEED ( Leadership in Energy and Enviromental Design ) criteria. De EPD verstrekt informatie over de ecologische efficiëntie gedurende de gehele levenscyclus. De EPD’s bevatten details over de levenscyclus van onze dakkoepels- lichtstraten en glasconstructies met onder meer life cycle assessment waarden, evenals gedetailleerde testresultaten, zoals bijvoorbeeld de reductie TOC-emissie ( o.a. broeikasgassen ) uitstoot. Wij vinden transparantie in de communicatie voor bouwen aan een duurzaam Nederland maatschappelijk gezien een voorwaarden in de relatie tot opdrachtgevers,  projectontwikkelaars, architecten, gemeenten en provincies maar ook ondernemers die duurzaam bouwen een warm hart toedragen, vanaf de planningsfase tot de realisatie van een gebouw. Lamilux wordt in Nederland vertegenwoordigd door Koepellux een jong bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring.

Vanaf 2014 zijn van alle Lamilux producten de emissiewaarden, lifecycle kosten, energie-efficiëntie bekend. Dit zijn slechts enkele van de specificaties die vervuld moeten worden voor het bouwen aan een duurzaam Nederland. Het bouwbesluit 2018 omschrijft regels voor de bepaling uitstoot broeikasgassen en uitputting grondstoffen. De gebruikte materialen toegepast in onze koudebrugvrije dakkoepel, glas dakkoepels, plat dakramen, glas piramiden, lichtstraten en glasconstructies bepalen in doorslaggevende mate de impact op ons milieu.
 In de kern van de Environmental Product Declaration (EPD) of wel Milieu Relevante Product Informatie ( MPRI ), welke internationaal afgestemd zijn op de normen ISO 14025 en EN 15804. Onze koudebrugvrije dakkoepels- lichtstraten en glasconstructies zijn uitgebreid getoetst volgens de BREEAM ( BRE Environmental Assessment Method ) en LEED ( Leadership in Energy and Enviromental Design ) criteria. De EPD verstrekt informatie over de ecologische efficiëntie gedurende de gehele levenscyclus. De EPD’s bevatten details over de levenscyclus van onze dakkoepels- lichtstraten en glasconstructies met onder meer life cycle assessment waarden, evenals gedetailleerde testresultaten, zoals bijvoorbeeld de reductie TOC-emissie ( o.a. broeikasgassen ) uitstoot en fossiele brandstoffen vinden transparantie in de communicatie voor bouwen aan een duurzaam Nederland maatschappelijk gezien een voorwaarden in de relatie tot opdrachtgevers,  projectontwikkelaars, architecten, gemeenten en provincies maar ook ondernemers die duurzaam bouwen een warm hart toedragen, vanaf de planningsfase tot de realisatie van een gebouw. Lamilux wordt in Nederland vertegenwoordigd door Koepellux een jong bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring.

Interesse?, Bel Koepellux 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl,

 

Zoek je de juiste dakkoepel die bij je past?

Bel 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *