Selecteer een pagina

Optimale combinatie tussen isolatie en daglicht!

Koepellux levert kwaliteit dakkoepels met een hoog comfort en hoge energieprestaties.

Passiefhuis Lichtkoepels

Zoekt u een Passiefhuis lichtkoepel?

Passiefhuis lichtkoepels van Koepellux voldoen aan de basiscriteria van het Passiefhuis concept. De Passiefhuis lichtkoepels zijn optimaal geïsoleerd en hebben een uitstekende luchtdichtheid.

Het passiefhuis geldt internationaal als een van de vergaande normen op het gebied beperking energie gebruik. Architecten en andere betrokkenen wordt door ons ondersteund met behulp van passiefhuis lichtkoepels. Er zijn 2 typen Passiefhuis lichtkoepels met HR3, gelaagd glas en HR4, gelaagd glas. Beide Passiefhuis lichtkoepels zijn getoetst door het Passiefhuis Instituut in Darmstad, Duitsland en kent de classificatie passiefhuis phA, de hoogste klasse. Kortom, 2 innovatieve producten die voldoen aan de 3 basiscriteria van het passiefhuis concept:

Passiefhuis lichtkoepels met HR 3 gelaagd glas.

Passiefhuis lichtkoepel
certificaat!

Architecten en andere betrokkenen wordt door ons ondersteund met behulp van passiefhuis lichtkoepels. Er zijn 2 typen Passiefhuis lichtkoepels met HR3, gelaagd glas en HR4, gelaagd glas. Beide Passiefhuis lichtkoepels zijn getoetst door het Passiefhuis Instituut in Darmstad, Duitsland en kent de classificatie passiefhuis phA, de hoogste klasse. Kortom, 2 innovatieve producten die voldoen aan de 3 basiscriteria van het passiefhuis concept:

  • Het reduceren van de energiebehoefte;
  • Voldoen aan de eisen luchtdichtheid;
  • Vermijden oververhitting in de zomer.

Interesse en lees meer over de toepassing van Passiefhuis lichtkoepels?
Bel 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

Zoek je de juiste dakkoepel die bij je past?

Bel 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *