Selecteer een pagina

Optimale combinatie tussen isolatie en daglicht!

Koepellux levert kwaliteit dakkoepels met een hoog comfort en hoge energieprestaties.

Probleemloos vervangen van een kunststof koepel op bestaande opstand

Wil je probleemloos de bestaande kunststof koepel vervangen voor een glas dakkoepel?

Probleemloos vervangen van een kunststof koepel met behoudt van bestaande opstanden. Met het vervangen van een kunststof koepel, bespaar je vanaf dag 1 veel energie en creëer je veel comfort.

 

Probleemloos, het vervangen van van je kunststof koepel voor een glas dakkoepel zonder aanpassingen bestaande opstand en dakbedekking. Binnen enkele uren is een kunststof koepel vervangen door een koudebrugvrije glas dakkoepel. Geen koudeval meer afkomstig van de bestaande kunststof koepel. Geen tocht verschijnselen meer als je op de bank zit in de woonkamer. De afdichtingen van de glas dakkoepel zijn luchtdicht en getest. Hoge geluidsisolatie zowel luchtgeluidisolatie alsmede contact geluidsisolatie. Na jaren van acceptatie met de kunststof koepel denk je, hier moet toch een oplossing voor zijn. Die oplossing is er anno nu, het probleemloos vervangen van een kunststof koepel door een glas dakkoepel met gebruik van de bestaande opstand.

Probleemloos het vervangen van een
kunststof koepel

Probleemloos, het vervangen door een glas dakkoepel

Probleemloos het vervangen van een
kunststof koepel, zonder aannemer!

Probleemloos, het vervangen door een glas dakkoepel

Hoe eenvoudig het vervangen van een dakkoepel is, laat deze instructiefilm zien.

Met de koepellux koudebrugvrije glas dakkoepels bespaart u veel energie, vermindert u de Co2 uitstoot, alsgevolg van gebruik fossiele brandstof,  heeft u een hoge geluid- en contactgeluidisolatie. Kortom u verhoogd het comfort en behaaglijkheid in uw woning, indien u overweegt een kunststof koepel voor een glas dakkoepel te vervangen? De koudebrugvrije glas dakkoepels van Koepellux zijn een goede keuze. Wij beoordelen de bestaande situatie, voordat definitief een kunststof koepel door een glas dakkoepel wordt vervangen. Binnen een paar uur is de kunststof koepel door een glas dakkoepel probleemloos vervangen.
Aarzel niet en vraag naar de mogelijkheden, van het probleemloos vervangen van uw kunststof koepel
Koepellux heeft de oplossing voor u!
Bel 0226-343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

Zoek je de juiste dakkoepel die bij je past?

Bel 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *