Selecteer een pagina

Optimale combinatie tussen isolatie en daglicht!

Koepellux levert kwaliteit dakkoepels met een hoog comfort en hoge energieprestaties.

Triple glas dakkoepel

Zoekt u een triple glas dakkoepel?

Met het vervangen van een triple glas dakkoepel zit je er warmpjes en comfortabel bij. Door het vervangen met een triple glas dakkoepel krijg je de beste isolatie- en luchtdichte prestaties.

Triple glas dakkoepels bieden niet alleen hoge isolatie prestaties. Met triple glas dakkoepels stijgt bovendien het comfort in uw woning. Triple glas dakkoepels zijn voorzien van meervoudige EPDM afdichtingen voor luchtdicht bouwen en geplaatst inclusief op composiet opstanden. Een triple glas dakkoepel kent vele mogelijkheden om zonnewarmte tegen te gaan met behoudt van een hoge lichtinval. Triple glas is opgebouwd uit 3 lagen gelaagd glas, argon gevuld met hoge Ugl isolatiewaarde van 0.6 W/m2 K. Alle triple glas dakkoepels zijn koudebrugvrij. Dit betekent dat triple glas is opgenomen in een geïsoleerd thermisch gescheiden profielen systeem. Alle triple glas dakkoepels kunnen voor ventilatie worden geopend. Triple glas dakkoepels zijn verkrijgbaar is vierkant, rechthoekig, rond, maar ook als piramide

Triple ronde glas dakkoepel
Triple 100% vlakke glas dakkoepel
Triple Piramide glas dakkoepel
Triple glas dakkoepel geplaatst op een bestaande opstand.

De weg naar energieneutraal bouwen begint nu, met triple glas dakkoepels als bijdrage isolatie van je woning, luchtdicht bouwen en ontwerpen met het oog op de toekomst.
Samengevat, triple dakkoepels zijn:

  • Koudebrugvrij;
  • Luchtdicht;
  • Hoog warmte en geluidsisolatie;
  • Hoog comfort.

Heb je last van een tocht gevoel, koudestraling, omdat het buiten kouder wordt? Hindert je het mateloos, dat trommelgeluid tijdens een regenbui, afkomstig van je huidige lichtkoepel? Of wil je echt af van de condens tussen de beglazing?
Koepellux kan ook uw bestaande kunststof koepel vervangen met een triple glas dakkoepel met de de beste warmte-  en luchtdichtheid prestaties. Een ruime keuze ook met een zonwerend neutraal glas, behoudt een optimale lichtval en blijvend uitzicht naar buiten toe.
Wilt u een geventileerde Triple glas dakkoepel voor het creëren van een effectief binnenklimaat, het kan allemaal. Vraag naar de mogelijkheden.

Een triple glas dakkoepel ligt binnen handbereik en past veel beter bij het bewust omgaan met energie, vermindering gebruikt fossiele  grondstoffen.

Heeft u vragen over onze triple glas dakkoepels.
Bel 0226-343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

Zoek je de juiste dakkoepel die bij je past?

Bel 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *