Selecteer een pagina

Optimale combinatie tussen isolatie en daglicht!

Koepellux levert kwaliteit dakkoepels met een hoog comfort en hoge energieprestaties.

Wat betekent de Uwindow waarde

Wat betekent de Uwindow waarde?

De Uwindow waarde is de isolatiewaarde van het gehele product zoals een kozijn, raam, deur, licht- of dakkoepel, lichtstraat of glasconstructie met beglazing. Met de Uwindow waarde wordt de gehele isolatie prestatie van een product bedoeld.

Doel een betrouwbare isolatie prestatie en ondersteuning van uw isolatie doelstellingen. Dit product, een koudebrugvrije- dakkoepel, dakraam, lichtkoepel,  lichtstraat of glasconstructie ook wel scheidingsconstructie genoemd, volgens het bouwbesluit 2012, moet u informeren naar de juiste Uwindow waarde die telt. De Uwindow waarde is opgedeeld in 3 segmenten t.w.:
Uglas    = Deze U-waarde staat alleen voor de isolatie waarde van de beglazing;
Uframe = Deze U-waarde staat alleen voor de isolatie waarde van het kader, kozijn, het frame
waarin de beglazing is opgenomen;
Uwindow = Is de isolatiewaarde van het gehele product of scheidingsconstructie.
Zo kunt u voorkomen dat u producten kiest, waarvan alleen de isolatiewaarde van de beglazing wordt vermeldt. Met de Uwindow waarde van een product kiest u bewust voor een betrouwbare isolatie prestatie, die past bij uw isolatie doelstellingen. Wij Koepellux, hebben deze Uwindow waarde als uitgangspunten scheidingsconstructies, vanaf de introductie van het bouwbesluit 2012 overgenomen voor koudebrugvrije- dakkoepels, lichtstraten en glasconstructies op daken, omdat wij ons hebben gerealiseerd wat de effecten zijn, het hoge energie verlies via daken. Reden is dat vanaf 2009 wij gestart zijn met een ontwikkeling van nieuwe koudebrugvrije- dakkoepels dakramen, lichtkoepel, lichtstraten en glasconstructie producten, afgestemd op de uitgangspunten van heden. In 2011 hebben wij een isolatiewaarde label ontwikkeld voor producten, waar daglicht tot een vertrek in een gebouw kan toetreden, toegepast voor zowel gevels als daken. Dit label stelt u in staat een juiste beoordeling te maken. Kies voor de Uwindow waarde die telt.

Heeft u vragen over de Uwindow waarde en onze daglichtproducten!
Bel 0226-343333 of schrijf aan info@koepellux.nl

Bestaande kunststof koepel met lage U window waarde

Piramide glas dakkoepel met hoge U window waarde

Hoe eenvoudig het vervangen van een dakkoepel is, laat deze instructiefilm zien.

Zoek je de juiste dakkoepel die bij je past?

Bel 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *