Selecteer een pagina

Optimale combinatie tussen isolatie en daglicht!

Koepellux levert kwaliteit dakkoepels met een hoog comfort en hoge energieprestaties.

Witte snippers in een lichtkoepel

Zoek je een dakkoepel met behoudt van isolatie en geen vervuiling met witte snippers?

Met witte snippers in je lichtkoepel verlies je elke vorm van isolatie. De witte snippers in je lichtkoepel vervuilen en verminderen het daglicht.

Witte snippers in je koepel zijn van oorsprong een witte tape op de randen van een lichtkoepel, waarmee de dubbel- of driewandige beglazing is verkleefd. Deze tape verweert door zonlicht en valt in combinatie met vocht, ontstaan door condens op de randen van de koepel in witte snippers uiteen. De wind doet vervolgens de rest en stuwt de witte snippers met ander fijn stof op en vervuilt de gehele koepel. Door het wegvallen van de tape verliest de koepel zijn isolatie prestatie naar een niveau van enkel glas. De condensatie neemt toe en de vervuiling ontneemt het plezier en comfort van daglicht.
Bewust omgaan met energie heeft ons geïnspireerd, een geheel nieuw dakkoepel systeem te ontwikkelen, welke de vele nadelen van de kunststof lichtkoepel aanzienlijk verminderd. Het ruimtelijke effect blijft, nadat een lichtkoepel is vervangen. Bovendien kun je na het vervangen van een lichtkoepel, lekker en blijvend naar buiten kijken.

Bestaande kunststof koepel

Piramide glas dakkoepel (impressie)

In bovenstaande koepels zijn de witte snippers en losgeraakte tape duidelijk zichtbaar. Een dakkoepel van Koepellux kent dit fenomeen niet. Recent ontwikkeld en hét antwoord voor de eisen van nu. Een hoge isolatie prestatie die het comfort aanzienlijk verbetert, ook op de langere termijn. Wil je meer informatie over witte snippers in een koepel en de oplossing die de dakkoepel van Koepellux heeft?
Bel ons
0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

Zoek je de juiste dakkoepel die bij je past?

Bel 0226 343 333 of schrijf naar info@koepellux.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *